© 2018 by Jaro Broeklander

CONTENT CREATIE

Wil je een hoge positie in de zoekresultaten van Google? Dan is goede content essentieel. Google hecht namelijk veel waarde aan kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de content op jouw website, des te hoger jouw site in de zoekresultaten van Google komt. Daar komt nog bij dat goede content een positieve invloed heeft op de reputatie van je bedrijf. Een bedrijf met goede content op de website, komt simpelweg professioneler over. Ik verzorg kwalitatieve content voor alle soorten bedrijven en websites. Dit zijn veelal blogartikelen, maar ook SEO teksten, productbeschrijvingen en zelfs vertalingen. Het maakt niet uit wat voor content je op jouw site wil zetten: ik help je graag! 

BLOGARTIKELEN

Enkele jaren geleden was het publiceren van teksten voor weinig mensen weggelegd. Tegenwoordig is dit wel anders: iedereen kan een blog beginnen. Door een blog te starten, kun je jouw eigen persoonlijkheid op het web creëren. En wil je niet zo zeer jezelf op de kaart zetten, maar wil je jouw bedrijf promoten? Dan kun je ook een blog starten. Er zijn steeds meer bedrijven die hun doelgroep proberen te bereiken, boeien en overtuigen met een zakelijke blog. 

 

De term ‘blog’ is erg breed: de ene blog is heel anders dan de ander. Door mijn jarenlange ervaring in het vak, kan ik allerlei soorten blogs vullen met hoogwaardige, creatieve en interessante content. Ook voor jouw persoonlijke of zakelijke blog kan ik blogartikelen van hoge kwaliteit schrijven.

 

SEO TEKSTEN

Veel mensen die een bedrijf, product of dienst zoeken, starten een online zoektocht met de populaire zoekmachine Google. Staat jouw website hoog in de zoekresultaten van deze zoekmachine, dan krijg je beduidend meer bezoekers op je website. Door SEO teksten op je website te zetten, kun je jouw positie in de zoekresultaten verbeteren. 

 

Het is niet eenvoudig om goede SEO teksten te schrijven. Goede SEO teksten houden namelijk rekening met de vele eisen van Google, maar zijn ook interessant en leesbaar voor de menselijke bezoeker van jouw website. Door de jaren heen heb ik al honderden SEO teksten geschreven. Neem contact op voor voorbeelden en een offerte.

 

PRODUCT BESCHRIJVINGEN

Je verkoopt de producten in jouw online shop niet alleen met mooie productfoto’s, maar ook met goede productbeschrijvingen. Een mooie foto trekt de aandacht, een professionele en enthousiaste productbeschrijving trekt de online shopper over de streep om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen. Maar hoe schrijf je professionele en enthousiaste productomschrijvingen? Daar kan ik je mee helpen!

 

Ik kan productbeschrijvingen opstellen voor allerlei soorten producten. Denk hierbij aan kleding, maar ook aan elektronica, woonaccessoires en ga zo maar door. Mijn productbeschrijvingen passen perfect bij jouw webwinkel en raken je doelgroep precies waar je ze wil raken. De productbeschrijvingen zullen jouw webwinkel naar een hoger niveau tillen!

 

VERTALINGEN

Wil je de grens over met jouw bedrijf? Dan heb je niet zo veel aan de Nederlandse teksten op je website. Ik help je graag alle content op jouw website op hoog niveau te vertalen. En heb je niet alleen een website, maar gebruik je ook andere communicatiemiddelen om jouw bedrijf in het buitenland op de kaart te zetten? Dan kan ik de teksten van deze middelen ook voor je vertalen. Op het moment doe ik alleen vertalingen van het Nederlands naar het Engels en andersom. Spoedig zullen Spaans en Frans ook toegevoegd worden.