© 2018 by Jaro Broeklander

ONLINE MARKETING

Wil je jouw bedrijf online op de kaart zetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb mij jaren geleden gespecialiseerd in online marketing en kan jouw bedrijf op diverse manieren online aan de man brengen. Je kiest helemaal zelf op welke manier je jouw bedrijf wil promoten. Ik kan je helpen je bedrijf goed te presenteren op diverse socialmedia-netwerken, maar ik ben ook gespecialiseerd in linkbuilding en zoekmachineoptimalisatie. 

 

Investeer je in online marketing, dan kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Je kunt bijvoorbeeld meer naamsbekendheid vergaren of je kunt het aantal bezoekers op je website aanzienlijk laten stijgen. Welk doel je ook wil nastreven met jouw online marketingactiviteiten: ik sta voor je klaar.  

SOCIAL MEDIA MARKETING

Steeds meer bedrijven maken actief gebruik van social media. Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten, door aanwezig te zijn op de diverse populaire socialmedia-netwerken? Dan kan ik je helpen. Samen met jou bepaal ik welke socialmedia-platformen het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens zorg ik ervoor dat je op de juiste manier aanwezig bent op deze socialmedia-netwerken. Voor je het weet, heb je een grote online fanbase verzameld. Hier heb je jaren plezier van.   

 

Ieder bedrijf is anders. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf op de juiste manier gepromoot wordt op social media. Dit is de manier die het beste bij jouw bedrijf, bij jouw doelgroep én bij jouw doelstellingen past!

LINKBUILDING

Er zijn diverse manieren om hoger in Google te komen. Zo kun je ook starten met linkbuilding om de positie van jouw site in de zoekresultaten van Google te verbeteren. Bij linkbuilding probeer je zo veel mogelijk relevante websites naar jouw site te laten linken. Ook plaats je eventueel zelf externe links op je website. Hoe meer relevante en waardevolle links je hebt verzameld, des te hoger Google jouw website in de zoekresultaten plaatst. 

 

Linkbuilding lijkt gemakkelijk, maar in feite is dit vrij complex. Je moet namelijk precies de juiste links verzamelen om inderdaad hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Heb ik je interesse gewekt? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in. Ik beantwoord graag al je vragen!

 

SEO OPTIMALISATIE

Door je website op diverse vlakken aan te passen, kun je jouw positie in Google aanzienlijk verbeteren. Ik weet waar Google naar kijkt bij het beoordelen van jouw website. Door jouw website op de juiste manier aan te passen, help ik je hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Het gevolg? Jouw website krijgt meer ‘exposure’ en je krijgt vanzelf meer bezoekers op je site. 

 

Naast SEO optimalisatie, kan ik je ook helpen door SEO teksten te schrijven. Met de combinatie van SEO optimalisatie en SEO teksten bereik je uiteindelijk het beste resultaat. Ik vertel je hier graag meer over en kan bovendien een SEO marketingplan op maat voor je opstellen.